Back workout

Imorse blev det ett ryggpass. Åh vad roligt det var! Vill så himla gärna bättre på min rygg och framförallt mina lats. Men när axeln inte varit hundra så har jag fått vara försiktig med den träningen. Förhoppningarna är att snart kunna börja köra chins igen och träna upp det.

Dagens ryggpass:
• Uppvärmning – 5 min crosstrainer
• Marklyft
• Stående rodd
• Latsdrag
• Stående axelextension med raka armar vid latsmaskinen (hajjar ni?:D ska ta en bild nån gång så ni förstår bättre, hittar inget namn på den.)
• Sittande rodd

På de flesta övningarna kör jag fem set och det gör jag ofta för att det första (och ibland andra) kör jag väldigt lätt för att hitta rätt i tekniken och för att känna kontakt med rätt muskel och sedan ökar och ökar jag så det blir riktigt tungt. Det sista blir oftast lite lättare sen. Jag kör ungefär 10 repetitioner just nu.

Efter träningen bar det av till jobbet, käkade havregrynsgröt med färska jordgubbar där, sååå gott! Sedan sålde jag träningsskor och träningskläder som sjutton. Hemma efter jobbet blev det grillkväll med familjen, så mysigt. Lyckligt lottad som har så fin familj. Puss och kram på er så laddar vi om batterierna för en ny vecka!

20140504-221619.jpg

20140504-222119.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>