Törsten efter beröm!

Som ni säkert vet så lyssnar jag ofta på podcast när jag är ute och går eller gymmar. Igår lyssnade jag på P1 – Kropp och Själ och där diskuterade dom nackdelar och fördelar med beröm. Så himla intressant. Att beröm både kan vara bra och dåligt och framförallt beror det på när och hur vi framför det.

När vi lever i en värld där väldigt mycket kretsar kring likes och kommentarer så tror jag det är extra viktigt att tänka till så att inte självkänslan byggs upp utav beröm, prestationsbaserad självkänsla. För er som tycker detta är intressant så rekommenderar jag verkligen er att lyssna på det avsnittet – Törsten efter beröm på P1 Kropp och Själ. Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>