Psykiskt stark för att bli fysiskt stark

Jag vill bli stark. Jag älskar att lyfta vikter, lätta och tunga, fort och långsamt och se kroppen utvecklas. Jag älskar att pusha mig själv och gå över gränsen. Känslan av ett svettigt, hårt och galet träningspass är oslagbart. Det är min passion och mitt största intresse.

När man inte kan träna fysiskt och inte få utöva sitt största intresse, det är då min styrka verkligen sätts på prov. Den psykiska styrkan. Det absolut viktigaste och svåraste. Att inte bryta ihop, utan bita ihop och ha tålamod. Att inte strunta i allt och lägga ner, utan fokusera på det man kan.

För att bygga en stark kropp behöver jag bra med mat, det är inte bara träningen som räknas. Vad jag äter är det bara jag som kan bestämma. Det är så lätt att slappa till med maten bara för att man inte kan träna. Känner ni igen er? Så mitt stora fokus är att vara duktig med det jag just nu kan påverka – Maten, mycket näringsrik mat, vila kroppen, sova ordentligt och förbereda mig på att jag snart är tillbaka. För det kan jag lova er – jag ger aldrig upp!

20131209-204749.jpg

2 reaktion på “Psykiskt stark för att bli fysiskt stark

  1. Julia Andersson

    Du är en sån fantastisk inspiration och utan den inställning du alltid har hade du aldrig varit där du är idag. Min hjälte! <3

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>