Jaaaaaa!!!!!

Så himla glad!!!! Klarade den praktisk/muntliga tentan idag. Fick axel/skuldra som den led jag skulle göra olika undersökningar på and I MADE IT!!! Har aldrig varit nervös av mig inför saker men inför dessa muntliga tentor vet jag inte vad som hänt. Hjärtat slår i 250, kallsvettas och hacka fram orden. Övat så mycket så det finns inte i min värld att inte klara den. Men bara för att den just är muntlig så blir jag dönervös. Att två tentatorer hela tiden står och inspektera det man gör och ställer frågor om något är oklart, det ska följa en viss ordning, ingen del får glömmas bort och du har 30 min på dig. En skriftlig tenta kan man ju göra i sin takt och tänka hur länge man vill på frågorna. Men sjukgymnast/fysioterapeut (som det kommer heta den 1 jan 2014) är ju ett praktisk yrke och då måste man ju kunna utföra det också.

Nu tar jag lite jullov ikväll. Imorgon är det bara att gå på plugget igen för nästa tenta som är den 7 jan. Då är det vår galet stora fysiologitenta – respiration, cirkulation, arbetsfysiologi och så patologin på det. Vi tentar ju alltid av allt från hela terminen så de finns ju lite att plugga på;)
God jul på er mina fina läsare!!!

20131218-165055.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>