6 reaktion på “Avokadosmoothie

 1. Cecilia Lindén

  Den här får det bli till frukost idag :) Ser väldigt god ut!!!
  Får jag fråga en sak? Hur lägger du upp dom träning? Just nu har jag hälsporre på båda mina fötter :( Så promenader / löpning som jag verkligen älskar går bort. Försöker därför styrketräna men tycker d är svårt m båda upplägg (hela kroppen ett par ggr i veckan alt delar av kroppen varje dag) samt vilka övningar jag ska göra. Blir ofta samma…
  Oj det här blev långt ;)

  Glad Påsk önskar jag dig!!!

  Kram Cissi

  Svara
  1. Sofia Andersson Inläggsförfattare

   Hejsan:)
   Hoppas smoothies smakar! Det beror lite på hur många gånger du tänkt träna i veckan? Men jag delar upp styrketräningen i kroppsdelar för att kunna ta ut mig till max, träna flera gånger per vecka men också för att musklerna ska få den vila som krävs. Men jag kör styrketräning 4-5 ggr i veckan. Just nu kör jag ett rehabprogram för min axel så därav blir det lite annorlunda. Sedan tar jag morgonpromenader och ibland något spinningpass eller annat pass. Men hur många gånger i veckan har du tänkt träna? Så får man lägga upp det därefter:) kram

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>