Din inställning är avgörande

Sitter och käkar frulle nu efter ett hårt benpass på gymmet. Eftersom jag jobbar mycket nu i sommar och många av mina jobbtider är 10-20 så försöker jag träna på morgonen istället. Tråkigt att inte vara hemma förrän 22 om jag skulle köra på kvällen. Energin på morgonen är inte alltid den bästa och givetvis känner jag av att man inte riktigt har samma styrka och kraft en tidig morgon jämfört med att träna mellan 14-17 på dagen.

Men det är många gånger DIN INSTÄLLNING som är avgörande! Idag gick jag in med inställning att jag ska inte gå ner ett enda kilo på vikterna bara för att jag träna på morgonen. Jag gav mig fan på att det går och visste fixade jag det. Man kan så mycket mer än man tror och det är bara du själv som sätter dina gränser. Den mental delen av träningen är så oerhört viktig. Om du inte tror på dig själv kommer du aldrig klara de. Så dunka in i skallen nu ”jag kan, jag kan, jag kan”!!!

20130619-090852.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>