Legday

Har fått lite förfrågningar på hur jag lägger upp mina styrketräningspass och det är väldigt varierat. Allt för att inte tröttna och hela tiden utmana sig själv. Men också för att aktivera alla muskler. Ibland lätt men oftast tungt, vill bygga mer muskelmassa och självklart bli starkare. Sedan är jag fortfarande en ”rockie” när det kommer till styrketräning så jag lär mig något nytt varje dag och jag älskar det! Ikväll var det dags igen och för er som vill veta så körde jag såhär:

• Uppvärmning: crosstrainer 5 min (enbart för att bli varm i kroppen)
• Knäböj med skivstång 2×10 lätta, 3×6 tunga
• ”Buttblaster” i smith maskinen 3×8
• Benspark 3×6
• Benpress liggandes 3×6
• Vadpress 4×10
• Utfallssteg i TRX 3×15

Hur styrketränar ni era ben? :)

20130409-213718.jpgButtblaster i smith maskin (den fasta skivstången), tar grymt bra i rumpa och baksida lår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>